Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg

Почистване на колектори на бензинови автомобили

Почистване на колектори на бензинови автомобили

,

ЕФИКАСНО, БЪРЗО, ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТО И БЕЗ ДЕМОНТАЖ – Нова услуга от BARDAHL за собствениците на бензинови автомобили – Почистване на всмукателни колектори. В едно с почистването  на DPF (филтър за твърди частици), променлива геометрия, инжектори бензин/дизел, всмукателни колектори дизел. Нашите клиенти могат да разчитат и на този вид профилактика на всмукателната система.

За подробна информация, моля, обърнете се към автосервизните центрове в страната, предлагащи машинно почистване с Bardahl 360°, които може да откриете тук.

Последни новини

Статия за Петроло Химичните продукти
Прочетете статия за Петроло Химичните продукти от Николай Златков

Прочетете статия за Петроло Химичните продукти като неразделна част от съвременното автомобилостроене от Николай Златков.

Вижте повече
4T и 2T масла Bardahl
Нови 4T и 2T масла Bardahl

В съответствие с по-високите и строги изисквания на производителите на мотоциклети, както и на стандартизиращите организации API и JASO, Bardahl подобрява и разширява своята гама двигателни масла с нови 4T и 2T масла Bardahl двуколесни. Новите продукти са налични в търговската мрежа, а тяхното техническо описание, по-високи спецификации и характеристики са на разположение в нашият […]

Вижте повече
BARDAHL vs. COVID-19
BARDAHL vs. COVID-19

BARDAHL vs. COVID-19 – С грижа за Вашето здраве, ДНВ Проспийд предлага в търговската мрежа най-новия продукт на BARDAHL – Дезинфектант за ръце. Продукта е препоръчан като антисептик от СЗО, гарантира бактерицидна, фунгицидна и ограничена вирусна (щам H1N1) зщита. Дезинфекционният хидроалкохолен разтвор съдържа над 83% денатуриран етанол. Повече информация в магазина ни.

Вижте повече