Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg

Одобрения и спецификации на масла BARDAHL

Одобрения и спецификации на масла BARDAHL

На вниманието на всички собственици на автомобили от “VAG-Group” /VW,Audi,SEAT,Skoda и др/

ДНВ Проспийд предоставя официалните документи, удостоверяващи одобренията на техническият екип на “Volkswagen Aktiengesellschaft” за използване на масла BARDAHL със съответните спецификации и норми на приложение в различни техни двигатели. Подробна информация, както и самите листи с одобрения и спецификации на масла BARDAHL може да получите на страниците в нашият сайт, както следва:

  • Bardahl  XTEC FE 0W-20  VW Standart 508 00/509 00 
  • Bardahl  XTEC 5W30 C3   VW Standart 504 00/507 00
  • Bardahl  XTC 5W40   VW Standart 502 00/505 00

Можете да намерите всичките ни продукти в онлайн магазина ни тук.

Последни новини

Статия за Петроло Химичните продукти
Прочетете статия за Петроло Химичните продукти от Николай Златков

Прочетете статия за Петроло Химичните продукти като неразделна част от съвременното автомобилостроене от Николай Златков.

Вижте повече
4T и 2T масла Bardahl
Нови 4T и 2T масла Bardahl

В съответствие с по-високите и строги изисквания на производителите на мотоциклети, както и на стандартизиращите организации API и JASO, Bardahl подобрява и разширява своята гама двигателни масла с нови 4T и 2T масла Bardahl двуколесни. Новите продукти са налични в търговската мрежа, а тяхното техническо описание, по-високи спецификации и характеристики са на разположение в нашият […]

Вижте повече
BARDAHL vs. COVID-19
BARDAHL vs. COVID-19

BARDAHL vs. COVID-19 – С грижа за Вашето здраве, ДНВ Проспийд предлага в търговската мрежа най-новия продукт на BARDAHL – Дезинфектант за ръце. Продукта е препоръчан като антисептик от СЗО, гарантира бактерицидна, фунгицидна и ограничена вирусна (щам H1N1) зщита. Дезинфекционният хидроалкохолен разтвор съдържа над 83% денатуриран етанол. Повече информация в магазина ни.

Вижте повече