АКЦИЯ
бардал акция

Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg

Bardahl B1 добавка за двигателно масло против износване

Ново от BARDAHL – Bardahl B1

Bardahl B1 – Добавка за двигателно масло против износване съдържа уникалната, патентована, антифрикционна формула Polar Plus, предназначена да поддържа и удължи експлоатационния живот на Вашият двигател. Концентриран продукт, съдържащ органични съединения, стабилни към екстремни натоварвания. Тези съставки изграждат микроскопичен филм, покриващ металните части, устойчив и на най-високите температури и налягане в двигателя.

Bardahl B1

Той запазва своята връзка с повърхностите дори и след преустановяване работата на мотора. Bardahl B1 се препоръчва за всички бензинови и дизелови двигатели в леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси, селскостопански превозни средства, лодки, косачки и мотоциклети, както и индустриални двигатели.Съвместим с всички видове двигателни масла и двигатели с DPF.

Bardahl B1 e на разположение на нашите клиенти в търговската мрежа на ДНВ Проспийд.

Можете да намерите всичките ни продукти в онлайн магазина ни тук.

Последни новини

Статия за Петроло Химичните продукти
Прочетете статия за Петроло Химичните продукти от Николай Златков

Прочетете статия за Петроло Химичните продукти като неразделна част от съвременното автомобилостроене от Николай Златков.

Вижте повече
4T и 2T масла Bardahl
Нови 4T и 2T масла Bardahl

В съответствие с по-високите и строги изисквания на производителите на мотоциклети, както и на стандартизиращите организации API и JASO, Bardahl подобрява и разширява своята гама двигателни масла с нови 4T и 2T масла Bardahl двуколесни. Новите продукти са налични в търговската мрежа, а тяхното техническо описание, по-високи спецификации и характеристики са на разположение в нашият […]

Вижте повече