АКЦИЯ
бардал акция

Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg

Sebastien Loeb Racing

Нова гама продукти Sebastien Loeb Racing

На 28 януари 2016г. Bardahl обяви официално подписването на партньоство с Sebastien Loeb Racing. На събитието присъстваха както деветкратния шампион в Световният Рали Шампионат Себастиан Льоб, неговият мениджър Доминик Хайнц, така и голяма част от дистрибуторската група на Bardahl. В действителност, този съюз с Sebastien Loеb Racing позволява на марката Bardahl да укрепи позициите на новите си продуктови линии и да получи изражение на високи постижения в автомобилния сектор. 

нова гама продукти sebastien loeb racing

Bardahl ще се възползва от присъствието на тяхното лого върху автомобилите на Sebastien Loeb Racing стартиращи в Porsche Carrera Cup France и WTTC. Двете нови серии смазочни продукти Seabatsien Loеb Racing и Bardahl Racing позволяват на марката Bardahl да увеличи пазарният си дял както във Франция така и в международен план.

Новата гама продукти е достъпна за нашите клиенти в търговската мрежа на ДНВ ПРОСПИЙД ЕООД в България.

Последни новини

Статия за Петроло Химичните продукти
Прочетете статия за Петроло Химичните продукти от Николай Златков

Прочетете статия за Петроло Химичните продукти като неразделна част от съвременното автомобилостроене от Николай Златков.

Вижте повече
4T и 2T масла Bardahl
Нови 4T и 2T масла Bardahl

В съответствие с по-високите и строги изисквания на производителите на мотоциклети, както и на стандартизиращите организации API и JASO, Bardahl подобрява и разширява своята гама двигателни масла с нови 4T и 2T масла Bardahl двуколесни. Новите продукти са налични в търговската мрежа, а тяхното техническо описание, по-високи спецификации и характеристики са на разположение в нашият […]

Вижте повече