АКЦИЯ
бардал акция

Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg

Bardahl Машина 360 - Еко почистване на двигател

BARDAHL – Машина 360 – Еко почистване на двигател

Вашият двигател се замърсява всеки път докато шофирате? Спестете скъпите ремонти с Bardahl Машина 360!
През 2016 година ДНВ Проспийд съвместно със SADAPS BARDAHL Белгия, предостави на своите партньори в България високотехнологично съоръжение  за почистване на двигатели, DPF филтри, всмукателни колектори, дюзи (инжектори) и др. на дизелови и бензинови превозни средства.

Bardahl Машина 360

Ползвайки Bardahl Машина 360, крайният клиент получава качествена, икономична и спестяваща време услуга. Различните операции са с времетраене от 30 мин. до 2 часа. Не изискват подмяна на скъпоструващи части и удължават техният експлоатационен живот.

Ако желаете да получите допълнителна информация или да отговорим на Вашите въпроси относно предлаганите продукти и услуги от ДНВ Проспийд Ви очакваме на www.bardahl.bg или www.prospeed.bg!

Последни новини

ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко. Наличните ни ваучери са с различна стойност.

Вижте повече
Статия за Петроло Химичните продукти
Прочетете статия за Петроло Химичните продукти от Николай Златков

Прочетете статия за Петроло Химичните продукти като неразделна част от съвременното автомобилостроене от Николай Златков.

Вижте повече
4T и 2T масла Bardahl
Нови 4T и 2T масла Bardahl

В съответствие с по-високите и строги изисквания на производителите на мотоциклети, както и на стандартизиращите организации API и JASO, Bardahl подобрява и разширява своята гама двигателни масла с нови 4T и 2T масла Bardahl двуколесни. Новите продукти са налични в търговската мрежа, а тяхното техническо описание, по-високи спецификации и характеристики са на разположение в нашият […]

Вижте повече